Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 07:04 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 07:17

Acı haberler peş peşe geldi! Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde 2 askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde üs bölgesine açılan taciz sonucunda 2 askerimizin şehit olduğu açıklandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Acı haberler peş peşe geldi! Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde 2 askerimiz şehit oldu
fırat kalkanı,msb,şehit

Terör örgütü PKK/YPG, Fırat Kalkanı Harekat bölgesindeki üs bölgesine saldırdı. Taciz ateşi açan örgüt mensuplarının ateşleri sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit olduğu duyuruldu.

ACI HABERİ MSB DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde 26 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir ÜB’mize açılan taciz ateşi sonrasında kahraman silah arkadaşımız Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtcu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz

KIRIKKALE’YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit olan askerimizin acı haberi Kırıkkale’deki ailesine verildi. Şehit Otal'ın, Kaletepe Mahallesi'ndeki annesinin yaşadığı evinin sokağına Türk bayrakları asıldı. Bekar olan şehit Mert Otal'ın 22 yaşında Mustafa adında bir erkek kardeşinin olduğu, anne ve babasının da 2010 yılında boşandığı öğrenildi. Annesi Arzu Otal'ın Kırıkkale merkez Kaletepe Mahallesi'nde yaşadığı, babasının ise Keskin ilçesinde ikamet ettiği belirtildi.

Acı haberler peş peşe geldi! Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde 2 askerimiz şehit oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...