Tgrt Haber
26 May 2022 15:37 - Güncelleme : 26 May 2022 15:57

Fırıncıya 'Simit neden pahalı?' dayağı: Fiyatı duyunca çılgına döndü

İstanbul'da bir fırına simit almaya giren bir kişi, fiyatının duyunca çılgına döndü. Tezgahın arkasına geçen adam, fırın sahibine defalarca yumruk attı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Pendik,Kavga,Fırın,Simit

İstanbul Pendik'te sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda, fırına simit almak için gelen bir kişi fiyatları öğrenince fırın sahibiyle tartışmaya başladı. Bir süre fırıncıyla sözlü bir şekilde tartışan adam, bir anda yumruk savurmaya başladı

FIRINCI YERE YIĞILDI

Tezgahın arkasına geçen adam, işletme sahibi Recep Diçer'e defalarca yumruk attı. Aldığı darbeler sonrası işletme sahibi Recep Diçer yere yığıldı. Olay, fırın personelinin araya girmesiyle son buldu.

"AŞAĞIDAKİ FIRINDA 3 LİRA"

Yaşanan olay hakkında konuşan fırıncının ağabeyi Erkan Diçer, “Müşteri simit almak için fırınımıza geliyor. Simit fiyatının 4 lira olduğunu duyunca ‘aşağıdaki fırında 3 lira sizde neden 4 lira’ diyerek abimle tartışmaya başlıyor. Müşteri hakaretler savurmaya başlıyor ve tezgahın arkasına geçerek abime yumruklarla saldırıyor. Bu adamların sokakta gezmemesi lazım. Şimdi de bizi tehdit ediyor” diye konuştu.

FIRINCIYA SALDIRI ANI KAMERADA

Fırıncıda yaşanan o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde müşteri ile fırıncı tartışıyor. Tezgahın arkasına geçen müşteri fırıncıya yumruklarla saldırıyor. Fırın çalışanları ise müşterinin saldırısını engellemeye çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...