Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ağustos 2019 11:58

Fırtınadan korunmak için konteynere girdi! Dehşeti yaşadı

Konya'nın Kulu ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve yağıştan korunmak isteyen Recep Erdoğan kendi arazisindeki konteynere sığındı. Ancak şiddetli rüzgar konteyneri savurdu. Yaralanan Erdoğan'ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu.

Fırtınadan korunmak için konteynere girdi! Dehşeti yaşadı
konteynır

Alınan bilgiye göre, ilçede etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. İlçede bağlı Yaraşlı Mahallesi'nde, etkili olan yağmur ve rüzgardan korunmak isteyen Recep Erdoğan (53), kendisine ait arazideki konteynere girdi.

Bu sırada etkisini artıran rüzgarın savurduğu konteyner, takla atarak yuvarlandı. Konteyner içindeki Erdoğan, yaralandı.

Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erdoğan'ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. Erdoğan, buradaki ilk tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edildi.

Öte yandan aynı mahallede Kemal Aksoy ve Ramazan Tetik'e ait iki evin çatısına da yıldırım düştü. Evlerde maddi hasar oluştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...