Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2021 10:58

Fırtınadan zarar gören vatandaşlar için kaynak aktarıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "21 Mayıs 2021 tarihinde, Balıkesir Ayvalık’ta meydana gelen fırtınada zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 436 bin TL kaynak aktardık." dedi.

Fırtınadan zarar gören vatandaşlar için kaynak aktarıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık,Balıkesir,Ayvalık,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde etkili olan fırtınada zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) 436 bin lira kaynak aktarıldığını bildirdi.

"436 BİN LİRA KAYNAK AKTARDIK"

Bakan Yanık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "21 Mayıs 2021 tarihinde, Balıkesir Ayvalık'ta meydana gelen fırtınada zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 436 bin lira kaynak aktardık. Acil ihtiyaçların karşılanması için çalışmalarımızı hassasiyetle yürütüyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...