Tgrt Haber
30 Haziran 2022 09:32 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 09:48

Freni boşalan midibüs duvara girdi! Oyun oynayan çocuk ölümden saniyelerle kurtuldu

Küçükçekmece’de park halinde duran midibüs freni boşaldı. Geri geri gitmeye başlayan midibüs bir evin duvarına çarptı. Kaza sırasında oyun oynayan çocuk, ölümden saniyelerle kurtuldu. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Freni boşalan midibüs duvara girdi! Oyun oynayan çocuk ölümden saniyelerle kurtuldu
İstanbul,Kaza

İstanbul Küçükçekmece’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Akşam park halindeki bir midibüs, freni boşalınca geri geri gitmeye başladı.

Kayan araç önce yine park halinde olan başka bir araca ardından bir evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle duvarın bir kısmı devrilirken duvarın dibinde oyun oynayan çocuk ise son anda kurtuldu.

KAZA ANI KAMERADA

Herhangi bir yaralanma olayının olmadığı kazada araçlarda ve evin duvarında maddi hasar meydana geldi. Küçükçekmece’de freni boşalan midibüsün geri geri giderek duvara çarptığı anlar kameraya yansıdı.

“BURASI ÇOCUK DOLUYDU”

Kazada aracı ve iş yeri hasar gören Aziz Orhan, “Şu tarlada freni boşaldı, geri geri geldi köşe başında bizim aracımıza çarptı. Oradan kaydı, buraya girdi. Ondan sonra biz geldik, kapıyı falan kırmışlar. Allah’tan kimseye bir şey olmadı, burası çocuk doluydu. Bir tane çocuk var çocuk ayağını atıyor, otobüs düşüyor” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...