Tgrt Haber
29 Haziran 2022 17:29 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 17:31

Freni tutmadı, bankaya daldı

İstanbul Bahçelievler’de, yokuş çıkarken bir aracın freni boşaldı. Sürücüsünün kontrolünü sağlayamadığı otomobil geri geri gelerek önce bir araca çarptı ardından da banka şubesine daldı. Kazada sürücü ve bir müşteri yaralandı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Freni tutmadı, bankaya daldı
istanbul,kaza

İstanbul’da freni tutmayan bir araç geri geri gelerek banka şubesine girdi.

Kaza, Bahçelievler Soğanlı Mahallesinde öğlen saatlerine yaşandı. Sokakta yokuş çıkan bir araç E.D. isimli sürücünün kullandığı otomobilin freni boşaldı. Sürücü aracı kontrol edemeyince geri geri giden araç önce bir otomobile çarptı ardında bir bankaya daldı.

Büyük panik yaşayan bankadakiler olayın şokunu atlatınca polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, mahsur kalan sürücüyü çıkararak kurtardı. İlk müdahalenin ardından kadın sürücü hastaneye kaldırılırken, diğer yaralı ise arkadaşının aracıyla hastaneye götürüldü. Banka ve araçta maddi hasar meydana geldi. Yapılan incelemenin ardından araç çekici yardımıyla kurtarıldı.

Freni tutmadı, bankaya daldı

“BOMBA PATLADI ZANNETTİM”

Olayı anlatan görgü tanığı Taner Bahçıvan isimli vatandaş, “Hanımefendi yokuşu çıkıyordu, freni takıldı. Ben de gürültüye uyandım. Bomba patladı zannettim, bankaya girdi. Allah’tan büyük bir kaza olmadı, çoluk çocuk geçebilirdi” dedi.

Olayın şokunu atlattıktan sonra hastaneye götürülen yaralı müşteri Taner Yumdu, “Müşteriyim bankada bekliyordum. Bir ses duydum, patlama sesi gibi, cam kırıkları falan. Oturduğum sandalyeye çarpınca onunla beraber bankoya kadar gittim. Çok büyük bir şey olmadı. Ayağımda bir burkulma oldu. Allah korudu” şeklinde konuştu.

Freni tutmadı, bankaya daldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...