Tgrt Haber
20 Aralık 2021 22:33

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’ya öfke dinmiyor! Habertürk binası önünde Ahmet Demir’e destek sloganları

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada İHA muhabiri Ahmet Demir’e canlı yayın esnasında tokat atması Habertürk binası önünde protesto edildi.

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’ya öfke dinmiyor! Habertürk binası önünde Ahmet Demir’e destek sloganları
Muharrem Sarıkaya,Ahmet Demir,protesto,destek

İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Demir’e Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya’ya tepkiler dinmiyor. Disk Basın-İş üyeleri, hadsiz saldırıyı kınamak ve protesto etmek için Habertürk binası önünde toplandı. 

AHMET DEMİR’E DESTEK SLOGANLARI

Grup, Demir’e destek için uzun süre sloganlar attı. Sloganların ardından grup adına açıklama yapan Disk Basın-İş Başkanı Faruk Demir, "Olayın görüntülerinin çıkmasının ardından sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine birçok gazeteci Sarıkaya'nın kendilerine de kötü davrandığını, mobing uyguladığını açıkladı. Bu eziyetlere işi kaybetme kaygısı nedeniyle çoğunlukla sessiz kalınıyor. Gelen tepkiler üzerine Muharrem Sarıkaya Habertürk'ün Ankara temsilciliğinden istifa ettiğini açıkladı. Ancak gazete ve televizyondaki görevlerine devam edip etmediği net değil. Pek çok basın emekçisinin kolektif çabasıyla sürdürülebilen bir yayın faaliyetinde iş arkadaşına şiddet uygulamak, hele de bunu sırtını dayadığı güce, konumuna güvenerek yapmak asla kabul edilemez. Habertürk yönetimine çağrımız Sarıkaya'nın bütün görevlerinin sona erdirilmesidir" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...