Tgrt Haber
02 Temmuz 2021 20:25

Gaziantepli sanayicilerden Mustafa Varank'la ilgili paylaşıma tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Gaziantep’teki ziyaretleri sırasında sosyal medyada yayınlanan görüntü sonrası Gaziantepli sanayiciler yaptığı açıklamada paylaşımın gerçeği yansıtmadığını belirterek duruma tepki gösterdi.

Gaziantepli sanayicilerden Mustafa Varank'la ilgili paylaşıma tepki
Mustafa Varank,Gaziantep

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi temasta bulunmak üzere Gaziantep'e gitti. Bakan Varank’ın görüşmeleri sırasında bir bölüm kırpılarak servis edilmeye çalışıldı.  Kırpılan bölümü paylaşarak algı oluşturmaya çalışanlara ise bölgenin sanayicilerinden tepki geldi.

VİDEO ÇARPITILMAYA ÇALIŞILDI

Söz konusu videoda Bakan Varank ile konuştuğu görülen iş insanı Mustafa Çapkur ise yatırım yapıp Ar-Ge üzerine çalışırken böyle bir konuda yer almanın kendisini üzdüğünü söyledi. Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Bakan Varank'ın ziyaretleri sırasında çekilen bir videonun sosyal medyadaki yansımalarından dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Akıncı, "Bize her konuda yardımcı olan Bakanımız Mustafa Varank ile ilgili farklı bilgiler yansıtılmıştır. Bunun şiddetle kınıyoruz. Her konuda bütün problemlerimizi dinleyerek, not aldı ve bize dönüş oldu. Bakanımız özelde bizi dinledi, dosyalarımızı da inceledi. Görüşmelerimiz verimli geçti." dedi. Bakan Varank’ın projeleri tek tek dinlediğini belirten Tekin, videonun çarpıtılmaya çalışıldığını söyledi

PAYLAŞIMLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

İş adamı Ali Aksoy da Bakan Varank ile OSB Teknokent'in açılışında buluştuklarını ve sorunlarını kendisine ilettiklerini dile getirdi. Görüşmenin ardından kendilerine ulaşıldığını ve gerekenlerin yapıldığını anlatan Aksoy, görüşmelerin verimli geçtiğini ve sosyal medyadaki paylaşımların gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

Gaziantepli sanayicilerden Mustafa Varank'la ilgili paylaşıma tepki

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...