Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2022 10:38

Gaziantep’te kaçak sigara operasyonu

Gaziantep’te başlatılan kaçakçılık operasyonu kapsamında bin 77 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bazanın altından paket paket kaçak sigara çıkarken bir şüphelinin de gözaltına alındığı aktarıldı.

Gaziantep’te kaçak sigara operasyonu
kaçak sigara,Gaziantep,Cumhuriyet Başsavcılığı

Türkiye genelinde kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlar devam ediyor. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. 

Ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şahinbey ilçesinde bulunan bir ikamete kaçak sigara operasyonu yaptı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda bin 77 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gaziantep’te kaçak sigara operasyonu

YASAL İŞLEMLER BAŞLADI

Operasyon kapsamında baskın yapılan evdeki aramalar esnasında baza yatağın altından paket paket kaçak sigara çıkması ise dikkat çekti. Ele geçirilen kaçak sigaralarla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında yasal işlemlere başlandığı belirtildi.

Gaziantep’te kaçak sigara operasyonu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...