Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2016 18:21

Gaziantep’te şüpheli ölüm

Gaziantep’te bir genç, mezarlıkta tabancayla başından vurulmuş halde bulundu.

Gaziantep’te şüpheli ölüm
mezarlık,

Olay, saat 15.30 sıralarında Şehitkamil ilçesindeki İbrahimli Mezarlığı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, mezarlıktan silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerinde gelen polis ekipleri, yerde kanlar içinde hareketsiz yatan genci gördü. Olay yerinde çağrılan sağlık ekipleri yerde hareketiz yatan kişinin öldüğünü tespit etti. Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından yapılan çalışmada, şahsın isminin Doğan K. (25) olduğu ve başından vurulduğu belirlendi. Olay yerinde bir adet tabanca ve Doğan K.’ya ait cep telefonu bulundu.
Olay sonrası Doğan K.’nın cesedi Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayın cinayet mi, intihar mı olduğu ise yapılacak olan otopsi sonrası açıklığa kavuşacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...