Tgrt Haber
30 Haziran 2014 09:07

Gaziantep'teki fabrika yangını gece boyunca sürdü

Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Özkaplan halı fabrikasının depo bölümünde öğle saatlerinde çıkan yangn gece boyunca devam etti.

Gaziantep'teki fabrika yangını gece boyunca sürdü
gaziantep,yangın,organize sanayi,fabrika yangını,

Yer yer patlamaların meydana geldiği fabrikaya 6 ayrı noktadan müdahale sürüyor Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi itfaiyesi, Kahramanmaraş itfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü itfaiyesi, Gaziantep Havalimanı itfaiyesinin katıldığı söndürme çalışmaları 6 ayrı noktada kesintisiz devam ediyor. Gaziantep'te bulunan ilçe belediyelerine ait su tankerleri de olay yerinde çalışan itfaiye araçlarına su taşıyor. İtfaiye ekipleri iş makineleriyle alevlere müdahale etmeye çalışıyor. Öğle saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden yangın sırasında yer yer büyük ve küçük ölçekli patlamalar da meydana geliyor. Yangının sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.Öte yandan, itfaiye ekipleri özellikle fabrikada poliüretan malzeme bulunmasından dolayı söndürülmesi güçleşen yangının çevredeki diğer fabrikalara sıçramaması için büyük çaba sarf etti. Yanan fabrikaya yakın olan iki fabrikada çalışmalar durdurularak tahliye edildi.Bu arada, olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri, söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen itfaiye erlerine oksijen vererek müdahale ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...