Tgrt Haber
26 May 2022 18:42 - Güncelleme : 26 May 2022 19:03

Gaziantep'te canlı bomba alarmı: Şüpheli şahsın vurulma anı kameraya yansıdı

Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğünün önüne gelerek, 'üzerimde bomba var' diyen şahıs polis tarafından vurularak etkisiz hale getirilirdi. O anlar İHA’nın kamerasına anbean yansıdı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Gaziantep,canlı bomba

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde üzerinde bomba olduğunu söyleyen kişinin vurulma anı ekranlara geldi.

OLAY ANI KAMERADA

Canlı bomba olduğundan şüphelenilen şahsın defalarca vurulduğu anlar kameraya yansıdı. Şahsın üzerinde bomba imha ekipleri tarafından bomba araması yapıldı. Bomba imha ekipleri, şahsın üzerinde kablo tespit etti.

BOMBA SÜSÜ VERİLMİŞ

Olay sonrası açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır. Geçmiş olsun" dedi.

Şahsın kimliği belli oldu. 1990 Gaziantep doğumlu Ümit Koçyiğit'in vurulması sonrası herhangi başka bir olaya karşı Emniyet ekipleri teyakkuza geçti.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...