Tgrt Haber
27 Şubat 2016 09:33

Gaziosmanpaşa’da bomba paniği

Gaziosmanpaşa’da bir otobüs durağına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının etkisiz hale getirdiği şüpheli paket boş çıktı.

Gaziosmanpaşa’da bomba paniği
gaziosmanpaşa, bomba paniği,

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi Hekimsuyu Caddesi üzerinde bulunan bir otobüs durağına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu. Sabah saatlerinde evlerinden iş yerlerine gitmek üzere çıkan vatandaşlar otobüs durağında bir pankartın üstüne alüminyum folyoya sarılı bir paket gördü. Şüpheli paketin bomba olabileceği şüphesi üzerine vatandaşlar durumu polise haber verdi.
 
Olay yerine gelen ekipler otobüs durağının bulunduğu caddeyi tek taraflı kapatarak çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Şüpheli paketin imhası için ilgili birimlere haber verilerek bomba imha uzmanı beklendi. Bomba imha ekipleri olay yerine gelerek şüpheli pakete fünye yerleştirdi. Yerleştirilen fünye büyük bir gürültüyle patlarken paket içerisinden ses sitemine ait hoparlör çıktı. Hekimsuyu Caddesi’nin trafiğe kapatılması nedeniyle TEM Otoyolu’na katılmak isteyen araçlar trafiğin yoğunlaşmasına neden oldu. Şüpheli paketin boş çıkmasının ardından Hekimsuyu Caddesi araç ve yaya trafiğine açıldı. Polis ekipleri şüpheli paketi bırakan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...