Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2016 16:55

'Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlanacak'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada 'Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hız kazanacak' dedi.

'Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlanacak'
Çevre ve Şehircilik Bakanı, Mehmet Özhaseki,

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Uzun dönemli teknik ve planlama çalışmalarının ardından 5.000’lik ve 1.000’lik tamamlanmasıyla ilçede yıl sonuna kadar 4 bölgede temel atma töreni gerçekleştirilecek. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’dan ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Twitter’dan bir yorum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise ilçedeki çalışmaların hız kazanacağını vurguladı. Gaziosmanpaşa ve Üsküdar’da yürütülen çalışmalara değinen Bakan Özkahesi, twitinde şu ifadelere yer verdi: “Gaziosmanpaşa ve Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanarak devam edecek.”
Konuyla ilgili konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta “Bu yıl içerisinde 4 bölgede temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kimseyi mağdur etmeden, büyük bir hızla tamamlayacağız.” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...