Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2021 08:31

Gazzeli gencin en zor anları

İşgalci İsrail'in saldırılarını belgelemek için hastanede şehitlerin fotoğrafını çeken Filistinli genç hayatının en zor anlarını yaşadı. Önüne çıkan şehitlerden ikisinin kardeşi olduğunu gören genç, "İki kardeşim şehit olmuş. Yahudilerin katliamlarını belgeliyordum ama kardeşlerimin şehit olduğunu öğrendim" dedi.

Gazzeli gencin en zor anları
isrial,gazze,filsitin,şehit

Muhammed el-Mensi isimli Filistinli genç, Gazze'de katliam yapan işgalci İsrail'in saldırılarını belgelemek için hastanede şehitlerin fotoğrafını çekerken hayatının en zor anlarına şahit oldu. Şehitlerin fotoğraflarını çektiği sırada cansız bedenlerin arasında iki kardeşinin de olduğunu gördü.

Sosyal medyadan yayınladığı videoda olay anını ve yaşadığı acıyı anlatan genç "Endonezya Hastanesi'nde İsrail'in saldırısında şehit olanları ve yaralananların fotoğrafını çekiyordum. Sonra bir de baktım ki, iki kardeşim şehit olmuş. Yahudilerin katliamlarını belgeliyordum ama kardeşlerimin şehit olduğunu öğrendim. Ahmed ve Yusuf şehit oldular. Allah rahmet eylesin, onlara dua edin. İki kardeşim de şehit oldu." dedi.

NE OLMUŞTU?

İsrail uçaklarının gece geç saatlerde Gazze'nin kuzeyindeki Tel Kuleybu bölgesine düzenlediği saldırılarda da 2'si kardeş 3 Filistinli şehit olmuştu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 10 Mayıs'tan bu yana 37'si çocuk, 22'si kadın 137 Filistinli şehit oldu, 950 Filistinli yaralandı.

 



 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...