Tgrt Haber
09 Mart 2015 13:15

Gedik davasında adliye savaş alanına döndü

Maltepe'de iki yıl önce Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybettiği olaylara ilişkin davanın görüldüğü Anadolu Adalet Sarayı'nda arbede çıktı.

Gedik davasında adliye savaş alanına döndü
Hasan Ferit Gedik, Maltepe Gülsuyu , arbede, biber gazı, sandalye, olay, Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi,

Maltepe Gülsuyu'nda gösteri yapan gruba yönelik silahlı saldırıda Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve 3 kişinin yaralanmasına ilişkin 22'si tutuklu 35 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam ediliyor. Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, 22 tutuklu, 2 tutuksuz sanık katıldı. Duruşmada, Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Meray ve babası İbrahim Gedik'le taraf avukatları da hazır bulundu.
Gedik davasında adliye savaş alanına döndü
Anadolu Adliyesi'nde yaşanan arbede, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.
Gedik davasında adliye savaş alanına döndü
SANDALYELİ, BİBER GAZLI ARBEDE

Güvenlik gerekçesiyle, duruşma salonunun bulunduğu kata müştekilerin birinci dereceden yakınları dışında kimse alınmadı. Ancak davayı izlemek için gelen bir grup ile polis ve özel güvenlik görevlileri arasında olaylar çıktı. 'Hasan Ferit Ölümsüzdür' şeklinde sloganlar atan gruba polis müdahale etti. Güvenlik görevlilerine sandalyeyle koridorlardaki bariyerleri atan gruba biber gazı da sıkıldı. Olaylarda 5 kişi gözaltına alınırken 2 polis ise hafif yaralandı. Olaylar, izleyicilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...