Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2016 18:51

Gelinine kızan kayınvalide şaşkına çevirdi

Adana'da 5 yaşındaki zihinsel engelli çocuğa annesi 25 yaşındaki Meryem Ç. tarafından işkence yapıldığı ihbarı üzerine polis harekete geçti. İhbarın yapıldığı adrese giden polis ekibi, iddianın asılsız olduğunu belirledi. İhbarı, oğlu ile tartışan gelinine kızan kayınvalidenin yaptığı ortaya çıktı.

Gelinine kızan kayınvalide şaşkına çevirdi
kayınvalide, gelin,

Polisi arayan bir kişi, "Yeşilyurt Mahallesi'nde, sitede oturan kadın zihinsel engelli çocuğuna işkence yapıyor. Binanın 7'nci katı, asansörden inince karşıdaki daire" diyerek küçük yaştaki çocuğa şiddet uygulandığını ileri sürdü. Adrese giden polis ekibi, Mehmet ile Meryem Ç. çiftinin oturduğu dairenin ziline basmadan önce komşuları ile görüşerek olayın doğru olup olmadığını araştırdı. Merdiven boşluğuna çıkan komşular, çiftin sık sık kavga ettiğini, bağırmaların, çocuğun ağlamalarının bitmek bilmediğini söyledi, rahatsız olduklarını belirtti.

Komşuların da bu ifadelerini üzerine, polis ekibi, dairenin ziline uzun uzun basıp kapıyı açtırmaya çalıştı. Yaklaşık 10 dakika boyunca "Kapıyı açın, polis" diye seslenen ekiplerinin ısrarı karşısında, genç kadın dairenin kapısını açtı.

Eve giren polis, Meryem Ç. ve işkence gördüğü ileri sürülen engelli çocukla ayrı ayrı görüştü. Çocuk Şube Müdürlüğü'nden uzmanların da görüşme yaptığı çocuk, annesinden işkence görmediğini söyledi.

GELİNİNE KIZMIŞ

Araştırmada ihbarı kayınvalide G.Ç.'nin yaptığı ortaya çıktı. Aynı sitede oturan G.Ç.'nin gelini ile olaydan önce tartışan oğlu Mehmet Ç.'nin yanına gelip kavgaya anlatmasından etkilenerek ihbarda bulunduğu, komşulara da benzer yönden bilgi vermeleri konusunda telkinde bulunduğu anlaşıldı.

Polisin evde inceleme yaptığı sırada daireye gelen G.Ç.'yi karşısında gören gelen Meryem Ç., bu duruma, "Anne neden böyle yapıyorsun? Anne ayıp, gerçekten artık ayıp" diyerek tepki gösterdi.

İşkence iddialarının asılsız çıkması üzerine polis ekipleri, gelin Meryem ile kayınvalide G.Ç.'yi uyarıp işlem yapmadan binadan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...