Tgrt Haber
20 Mart 2014 20:45

Genelkurmay'dan şehit Kozanoğlu için mesaj

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, terörist saldırıda şehit olan astsubay kıdemli üstçavuş Adil Kozanoğlu'nun fotoğrafı yayımlandı ve Libya'dan tedavi için GATA'ya getirilen yaralılarla ilgili bilgi verildi.

Genelkurmay'dan şehit Kozanoğlu için mesaj
genelkurmay başkanlığı, Adil Kozanoğlu, gata, başsağlığı mesajı, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Sitede, Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Kahramanmaraşlı astsubay kıdemli üstçavuş AdilKozanoğlu'nun (29) üzerinde "Başımız Sağolsun" yazılı fotoğrafı paylaşıldı. Ayrıca sitedeki bilgiye göre, Libya'nın Bingazi bölgesinde 17 Mart 2014'te Askeri Teknik Lise Mezuniyet Töreni çıkışında, askeri öğrencilere yönelik düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan 11 öğrenciden beşinin, ileri tetkik ve tedavisinin Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) yapılması maksadıyla, Hava Kuvvetleri Komutanlığından bir ambulans uçak, 19 Mart 2014'te görevlendirildi. Söz konusu ambulans uçak, 19 Mart 2014 gecesi saat 22.40 sularında Etimesgut'tan kalkış yaparak, Bingazi Havaalanı'ndan yaralıları aldı ve bugün saat 07.20 sularında yaralıların GATA'ya sevki tamamlandı. Öte yandan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin, 20 Mart 2014 Perşembe günü saat 14.00'de Genelkurmay II. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e yaptığı ziyarete de yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...