Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Haziran 2016 17:05

Giresun merkezli paralel yapı operasyonunda 6 gözaltı

Giresun merkezli 3 ilde, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na" yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Giresun merkezli paralel yapı operasyonunda 6 gözaltı
paralel yapı,operasyon,

Giresun merkezli 3 ilde, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Giresun merkez ile Bulancak ilçesi, İstanbul ve Kars'ta eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.
Operasyon kapsamında 6 zanlının gözaltına alındığı, 10 kişinin de arandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Zanlıların Giresun, Bulancak, İstanbul ve Kars'ta bulunan ev ve iş yerlerinde, Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı arama ve el koyma işlemi yapıldı. 6 zanlı yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adreslerinde bulunamayan 10 zanlı hakkında ise yakalama müzekkeresi çıkarılmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...