Tgrt Haber
06 Aralık 2018 04:23

Girne sele teslim oldu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iki gündür etkisini gösteren fırtına ve şiddetli yağmur Girne’de hayatı felç etti. Alt yapısı şiddetli yağışı kaldıramayan Girne sele teslim oldu

Girne sele teslim oldu
kktc,,fırtına,,sel,

Kıbrıs Adası’nda iki gündür etkisini gösteren fırtına ve şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yağmurun çok şiddetli olacağı uyarısında bulunarak halkı tedbirli olma noktasında önlem almaya davet etti. Aşırı yağışlar nedeniyle Girne-Lefkoşa anayolu trafiğe kapandı. Şehir içinde ise birçok araç yolda kaldı. Bölgede kriz masası oluşturularak önlemler alındı.

Yağışlar birçok bölgede elektrik kesintisine sebep olurken telefon ve internet hatlarında kesilmeler oluştu. Fırtına nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

KKTC'de şiddetli fırtına

Girne'de bazı otel, işyeri ve evleri su bastı, birçok bölgeye enerji nakil hatlarının zarar görmesinden dolayı elektrik verilemiyor

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) iki gündür etkiyi olan şiddetli fırtına ve yağış, akşam saatlerinde etkisini artırdı.

KKTC genelinde iki gündür etkili olan fırtına ve yağmurun şiddetlenmesiyle bazı yerlerde görüş mesafesi beş metreye kadar düştü.

Girne'de şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle bazı otel, işyeri ve evleri su bastı.

Meteoroloji Müdürlüğü de fırtına ve yağışın yarın etkisini artıracağını belirterek halka dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Bu arada Girne-Lefkoşa, Girne-Dikmen ve Güzelyurt-Kalkanlı kara yolları şiddetli yağış nedeniyle ulaşıma kapandı. Birçok bölgeye enerji nakil hatlarının zarar görmesinden dolayı elektrik verilemiyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...