Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2014 11:13

Gizem cinayetinde 'Facebook' vahşeti

Kaybolduktan 2 gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in otopsideki fotoğrafının Facebook'tan paylaşılması, tepki çekti.

Gizem cinayetinde 'Facebook' vahşeti
gizem,cinayet,facebook,vahşet,otopsi,resimler,sosyal medya,gizem akdeniz,

Babasının amcasının oğlu S.A. tarafından önce bıçaklanıp daha sonra da diri diri yakılarak öldürüldüğü için Türkiye'yi yasa boğan Gizem Akdeniz cinayetinde sosyal paylaşım sitesinde bazı fotoğraflar paylaşılıyor. Gizem Akdeniz'in otopsisi sırasında çekildiği görülen bir fotoğrafı vahşete dikkat çekmek için sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşıldı.Fotoğrafın mozaik atılmadan kontrolsüz bir şekilde paylaşılması ise tepki çekti.Uzmanlar vahşice öldürülen bir kızın otopsi fotoğrafının sosyal paylaşım sitesinde paylaşılmasının da vahşet olduğunu, bu durumlara karşı bir kontrol mekanizması oluşturulması gerektiğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...