Tgrt Haber
02 May 2014 11:34

Gizem'in katili, 'Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor'

Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği için altı yaşındaki kız kardeşini kaçırıp vahşice öldüren katil zanlısı S.A.'nın "Beni öldürün, Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor" dediği belirtildi.

Gizem'in katili, 'Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor'
gizem akdeniz,katil zanlısı,s.a,GÜNCEL,adana kaybolan kız,vahşi cinayet,GÜNCEL haberler,

Adana'da kaybolduktan iki gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gizem Akdeniz'in babasının amcasının oğlu Süleyman A., cinayeti itiraf ettikten sonra 'çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından' tutuklandı. Süleyman A., Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Burada Süleyman A. tek kişilik bir koğuşa alındı. Ancak, Süleyman A. cezaevinde kaldığı hücresinde sürekli canına kıyacağını söylemesinin ardından Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Psikiyatri Ünitesi'nde gözetim altına alındı. Süleyman A.'nın görüştüğü psikiyatriste, "Beni öldürün, Gizem'in çağlıkları kulağımdan gitmiyor. Gece gözümü yumduğum zaman onu bıçakladıktan ve üzerine benzin döktükten sonra can çekişmesi gözümün önüne geliyor. Artık dayanamıyorum beni öldürün. Yoksa bir yolunu bulup ben kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi.Süleyman A.'nın 15 gün hastanede tedavi olacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...