Tgrt Haber
19 Nisan 2016 12:57

Göksu Nehri’ne düşen 2 kız kardeşin cesetleri bulundu

ADANA’nın Saimbeyli İlçesi’nde dün oynarken çamurlanan ayaklarını yıkamak isterken düştükleri Göksu Nehri’nde akıntıya kapılıp kaybolan 5 yaşındaki Şerife ile ablası 7 yaşındaki Melisa Öksüz’ün bugün cesetleri bulundu.

Göksu Nehri’ne düşen 2 kız kardeşin cesetleri bulundu
kayıp kız,

Öğlen sıralarında Melisa Öksüz'ün cesedini bulan ekipler, bir kaç saat sonra Şerife Öksüz'ün de cansız bedenine ulaştı. Himmetli Mahallesi’nde oturan Uğur ve Ahmet Öksüz çiftinin çocukları Şerife ile ablası Melisa Öksüz, dün saat 16.00 sıralarında arkadaşlarıyla evlerinin önünde oyun oynarken ayakları çamurlandı. İddiaya göre 2 kardeş, ayaklarını yıkamak için evin 50 metre ilerisindeki Göksu Nehri’nin kenarına gitti, ancak ikisi de dengelerini kaybederek suya düşüp, akıntıya kapıldı.
 
KIZLARI İÇİN NEHRE ATLADI
 
Arkadaşlarının haber vermesi üzerine hemen nehrin kenarına giden ve çocuklarından birinin suda sürüklendiğini gören baba Ahmet Öksüz, kurtarmak için suya atladı ancak başarılı olamadı. Akıntıya kapılan Ahmet Öksüz de bir süre sürüklendikten sonra nehirden güçlükle çıkmayı başardı.
 
İhbar üzerine olay yerine sualtı polisi ile sağlık ekipleri sevk edilirken, Himmetli Barajı’ndan bir ekip botla kardeşleri aramaya başladı. Barajın da kapakları açılarak nehrin su seviyesi düşürüldü. Arama çalışmaları devam ederken çocuklardan su yüzeyinde görüldü ancak kısa bir süre sonra akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Bir sonuç alınamayan arama çalışmalarına saat 21.30’da ara verildi.
 
CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU
 
Şerife ile ablası Melisa’yı bulmak için Adana Emniyet Müdürlüğü sualtı ekipleri sabah saatlerinde Göksu Nehri’nde tekrar arama çalışması başlattı. Dalgıç polisler saat 12.00 sıralarında Melisa Öksüz’ün cesedini buldu. Düştüğü yerin 2 kilometre ilerisinde bulunan Melisa’nın cesedini polisin kucağında gören baba Ahmet Öksüz ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Arama çalışmalarını o bölgede yoğunlaştıran sualtı polisleri, saat 15.30 sıralarında da minik Şerife’nin cansız bedenini nehirden çıkardı.
 
2 çocuğunu birden kaybeden Ahmet Öksüz, nehir kenarında sinir krizi geçirdi. Melisa ve Şerife Öksüz kardeşlerin cenazeleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Göksu Nehri’ne düşen 2 kız kardeşin cesetleri bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...