Tgrt Haber
12 Temmuz 2017 11:34

Gölbaşı Belediyesi Engelli Evi çalışmalarıyla göz dolduruyor

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, SODES Projesi kapsamında kurulan engelsiz evinin galoş, bone ve poşet üretiminin yanında hediyelik süs eşyalarının da yapıldığını söyledi.

Gölbaşı Belediyesi Engelli Evi çalışmalarıyla göz dolduruyor
engelli evi,,gölbaşı belediyesi

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Engelsiz Evinin yılda 100 engelli vatandaşa hizmet verdiğini belirterek buraya gelen engelli vatandaşların burada hem sosyalleştiğini hem de kurslarla eğitimler alarak el beceresi kazandıklarını belirtti. Başkan Özdemir, “Engellilere hem bireysel olarak hem de kurum olarak önem vermekteyiz. Onların rehabilitesi için elimizden geleni yapıyoruz. Engellilerin önemli ihtiyaçlarından birisi olan tekerlekli sandalyeleri hiçbir ücret talep etmeden engellilerimize dağıtıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın da desteklerini engelli evine bekleriz. Ayrıca şunu da belirtmek de yarar var. Herkes engelli adayı olabilir. Bu yüzden hepimizin burası için destek olması gerekmekte. Engellilerimiz bir yıla yakındır burada bone ve galoş üretimi yaparak burada bulunan hastane ve otellere satışını yapmakta. Kurban bayramında kurban poşetlerinin de yine ilçemizde üretilerek dağıtımını yapmaktayız. Burada sadece el becerileri ve kurslarla kalınmayıp engellilerin engelleri aşabilmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Bu konuda Kent Konseyi Başkanı Niyazi Arslan’ın çok büyük emeği ve gayreti oldu. Burada çalışan, hizmet veren usta öğretici arkadaşlara da Niyazi başkanın şahsında hepsine sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.
Kurslara devamlı gelen arkadaşlar için de yapılması gereken ne varsa ben hem Yusuf Özdemir olarak hem şahsım olarak hem de belediye başkanı olarak hizmetinizdeyim, 7/24 emrinizdeyim. Gücüm ne kadarına yetiyorsa o kadarına boynumun borcu” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...