Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2014 13:40

'Google Yerel Seçim 2014' portalı kullanıma sunuldu

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri için özel olarak geliştirilen 'Google Yerel Seçim 2014' portalı kullanıma sunuldu.

'Google Yerel Seçim 2014' portalı kullanıma sunuldu
Google da seçimlere giriyor, google yerel seçim 2014, google seçim için portal, google seçim portalı kullanıma sunuldu,

Yerel seçime özel hazırlanan bilgi portalı vatandaşlara seçimle ilgili haberleri takip etme, canlı yayınlarda adayları dinleme ve onlarla sohbet etme, seçim öncesinde trendleri, seçim günü ise sonuçları canlı olarak takip etme olanağı sunuyor. İlk kez 2011 genel seçimlerinde hayata geçirilen ve büyük ilgi gören arayüze eklenen yeni ve etkileşimli özelliklerle hazırlanan bilgi portalı sayesinde kullanıcılar yerel seçim ve adaylar hakkında en güncel bilgilere erişip, sohbetler ile merak ettikleri soruları adaylara yöneltebilecekler.
Google Yerel Seçim 2014 sayfasında neler var?
Aday ve Seçmen Sohbetleri: Seçim Sohbetleri, adaylar ve seçmenleri bir araya getirerek karşılıklı iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla hangouts on air aracılığıyla canlı yayında belirtilen gün ve saatte sorularına yanıt almaları için tasarlandı. Haberler: Kullanıcılar farklı haber kaynaklarından sürekli olarak güncellenen bu bölümde yerel seçimlerle ilgili haberleri il bazında takip edebiliecek. Trendler: Bu bölümde, Google Arama Trendi aracılığıyla İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına yönelik yükselen aramalar yer alıyor. Popülerliği daha önceki bir döneme kıyasla belirgin derecede artan aramalar, yükselen aramalar olarak adlandırılıyor. Canlı Seçim Sonuçları: Kullanıcılar, Anadolu Ajansı tarafından sağlanan anlık seçim sonuçlarını paylaşmak üzere hazırlanacak Seçim Haritasında seçim sonuçlarını 30 Mart günü Yerel Seçimler 2014 adresinden canlı olarak takip edilebilecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...