Tgrt Haber
25 May 2017 19:30

Görüntülere tepki yağmıştı, 2'si yakalandı

Manisa'nın Yunusemre İlçesi’nde pitbull cinsi 2 köpeği, sokak köpeğinin üzerine saldırttıktan sonra bıçaklayan 3 kişiden 2’si gözaltına alındı.

Görüntülere tepki yağmıştı, 2'si yakalandı
sokak köpeği, işkennce,

Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’nde geçen 19 Mayıs’ta pitbull cinsi 2 köpeğini bir sokak köpeğinin üzerine saldırtan, daha sonra da kaçmaya çalışan köpeği bıçaklayan 3 kişinin görüntüsü, bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Gençlerin yakalanması içinÿ çalışma başlatan jandarma ekipleri, O.G. (19) ve K.A.’yı (19) gözaltına aldı. Teknik çalışmanın ardından kimlikleri ve adresleri belirlenen şüphelilerden, adresinde bulunamayan B.A. (19) ve iki pitbull cinsi köpeğin ise henüz ulaşılamadığı belirtildi. Zanlılar hakkında 6’şar bin TL ceza uygulandığı bildirildi.

İşkence edilen sokak köpeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler ise olayı hızlı bir şekilde sonuçlandıran yetkililere teşekkür etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...