Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 12:05 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 12:11

Gözyaşları içinde toprağı öptü, namaz kıldı! Altından 27 yıllık kardeş acısı çıktı

Tunceli’de kardeşi 1995 yılında şehit düşen İsmail Çatal, 27 sonra ilk kez o topraklara gitti. Kardeşinin şehit düştüğü noktada gözyaşları içinde namaz kılan, toprağı öpen Çatal’ın o anları herkesi duygulandırdı.  

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
şehit,tunceli,namaz

Tunceli’de 27 yıl önce terör örgütü mensupları tarafından şehit düşen kardeşinin şehadete eriştiği noktaya ilk kez gelen İsmail Çatal’ın gözyaşları sel oldu. Ağlaya ağlaya namaz kılan Çatal, şehit kardeşi için Mevlid-i Şerif okuttu.

27. YIL DÖNÜMÜNDE O TOPRAKLARDA

2 Temmuz 1995 tarihinde Tunceli merkeze bağlı Cer Tepesi bölgesinde, özel harekat polisi Mehmet Çatal, terör örgütü PKK tarafından atılan pusuda şehit düştü. Ağabeyi İsmail Çatal, kardeşinin şehadetinin 27. yıldönümünde Tunceli’ye geldi.

Gözyaşları içinde toprağı öptü, namaz kıldı! Altından 27 yıllık kardeş acısı çıktı

Vali Mehmet Ali Özkan ile bir araya gelen Çatal ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne gitti. Burada şehit Çatal için Mevlid-i Şerif okundu.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE NAMAZ KILDI

Daha sonra İsmail Çatal, kardeşinin şehit olduğu noktaya gitti. Çatal gider gitmez kardeşinin şehit düştüğü noktada gözyaşları arasında namaz kıldı. O sırada ise duygu dolu anlar yaşandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...