Tgrt Haber
23 May 2019 12:14

Gri Kategorideki terörist infaz edildi

PKK’daki Çöküş İç Hesaplaşmaları Artırdı. Örgütün Sözde Üst Yönetimi Kırsaldaki Teröristleri “Ajanlıkla” Suçluyor

Gri Kategorideki terörist infaz edildi
gri kategori,terörist

Son dönemde artan örgüt  içi infazlara, intihar süsü veriliyor

Güvenlik güçlerinin operasyonları ile ağır kayıplar veren bölücü terör örgütü PKK’da yaşanan korku ve panik örgütü içi hesaplaşmayı artırdı.  Son dönemdeki operasyonlarla sözde  lider kadroları dahil olmak üzere birçok teröristin etkisiz hale getirilmesi,örgütün sözde üst yönetimiyle kırsaldaki teröristleri birbirine düşürdü. Sözde lider kadro, kırsaldaki teröristleri ajanlıkla suçlarken, bu suçlamalar örgütte  infazları artırdı. Bölücü terör örgütü artan infazları, örgüt mensupları arasında huzursuzluğa neden olmaması için intihar süsü veriyor. 

Gri Kategorideki terörist  infaz edildi
 
Örgüt içi infaz en son Jandarma Özel Harekat birliklerince 15 Mayıs’ta Tunceli Pülümür kırsalında 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon ile ortaya çıkarıldı. Terörden Arananlar Listesi’nde ‘gri kategoride’ yer alan sözde Erzurum eyaleti Yayladere Gücü sorumlusu Mordem Kanireş kod adlı Erhan Gülen’in kış dönemi kaldığı mağarada öldürüldüğü ve intihar olarak gösterildiği belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...