Tgrt Haber
07 Haziran 2021 09:16

Gri kategoriye bir çizik daha

Van'da düzenlenen Eren 1 operasyonlarında etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin gri kategoride aranan Agit kod adlı Gökhan Demir olduğu ortaya çıktı.

Gri kategoriye bir çizik daha
pkk,Gökhan Demir

İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği yurt içi operasyonlarda teröristlere göz açtırılmıyor. Eren-1 operasyonu yılbaşından beri Van’ın Başkale kırsalında düzenleniyor. Operasyondaki son çatışmada öldürülen teröristlerin kimlik tespit çalışması tamamlandı. Teröristlerden biri Agit kod adlı Gökhan Demir çıktı.

Pkk'nın sözde başkale sorumlusu olan Gökhan Demir, gri kategoride aranıyordu. Bir çok olaya katılan teröristin en son 15 Mayıs 2020'de Van Özalp'teki vefa destek grubunun aracına silahlı saldırı düzenlediği biliniyordu. O saldırıda bir belediye vatandaşı ile bir vatandaş şehit olurken bir belediye çalışanı da yaralanmıştı.

Gri kategoriye bir çizik daha

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...