Tgrt Haber
23 Nisan 2021 11:55

Gri Pasaport şebekesine operasyon

Kendilerini devlet görevlisi gibi gösterip, adlarına Gri Pasaport düzenleyerek yurtdışına kaçırma olayını organize eden suç örgütü, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla çökertildi. Yapılan operasyonda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gri Pasaport şebekesine operasyon
Gri pasaport,,Şebeke,,Operasyon,

Tekirdağ’da kendilerini devlet görevlisi olarak gösterip 6 bin Euro karşılığında yurt dışına kaçıran şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Operasyon başlatıldı
Kendilerini devlet görevlisi olarak gösterip, 6 bin Euro karşılığında sivil vatandaşları yurtdışına kaçıran suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, S.B., S.G., A.Y., Ü.B., S.V. ve S.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, 1 şahıs kaçtı. Kaçan şahsı yakalamak için operasyon başlatıldı. Şahısların işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan S.V. ve S.G. isimli şahıslar tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilirken, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...