Tgrt Haber
22 Ağustos 2019 07:58

Gül, Babacan ve Davutoğlu’na davet yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına kendisini aileye ait hissedenleri davet edeceğiz” dedi.

Gül, Babacan ve Davutoğlu’na davet yok
abdullah gül ,,ahmet davutoğlu

Ünal, 23 Ağustos’ta ATO Congresium’da saat 17.00’de gerçekleşecek kutlamalara kimlerin davet edilip edilmediği sorusuna, “Kimlerin katılıp katılmayacağını isim isim konuşmak yerine kendisini aileye ait hissedenlerin davet edileceğini söylememiz yeterlidir. Kendisini aileye ait hissetmeyenleri davet etmemiz beklenemez” cevabını verdi.
Kutlamaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını vurgulayan Ünal, “Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın katılımıyla sadece kurucularımız, MKYK üyelerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve parti organlarından oluşan içe dönük bir toplantı gerçekleştireceğiz. İçe dönük olacak bu kutlamaya diğer partilerden isimler davet edilmeyecek” dedi. Bu arada kuruluş kutlamalarına eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Bakan Ali Babacan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun davet edilmediği de öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...