Tgrt Haber
06 Nisan 2015 11:29

Güne damga vuracak 3 kritik toplantı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği ile bugün Riva’daki TFF Merkezi’nde bir araya gelecek. Öte yandan Fenerbahçe yönetim kurulu da olağanüstü toplanıyor.

Güne damga vuracak 3 kritik toplantı
Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği, riva toplantı,

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği ile bugün Riva’daki TFF Merkezi’nde bir araya gelecek. Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçının ardından havalimanı yolunda Fenerbahçe Futbol Takımı’nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı sonrası futbol ailesi bugün İstanbul’da toplanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre ilk toplantıda TFF Başkanı Demirören saat 13.00’te Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı Riva’da yer alan TFF Merkezi’nde ağırlayacak ve yaşanan olaylar masaya yatırılacak.
Bu toplantının ardından saat 14.00’te Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi’nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya gelecek.
Taraflar, yaşanan saldırı sonrası Fenerbahçe’nin önümüzdeki haftalarda oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının durumunu ve olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşecek. Toplantının ardından basın açıklaması yapılacak.
Fenerbahçe yönetimi de toplanıyor
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takımı  kafilesini taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırıyı değerlendirmek üzere olağanüstü toplantı yapacak. Aziz Yıldırım başkanlığında, kulüp binasında gerçekleştirilecek  toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor.(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...