Tgrt Haber
22 Mart 2021 06:12

Güneşi gören kendisini dışarı attı

Aydın’da haftalardır etkili olan kış şartları ve pandemi dolayısıyla uygulanan hafta sonu sokağa çıma kısıtlamasının sona ermesi ile vatandaşlar kırlara akın etti. Sabahtan akşama kadar ile genelindeki park ve bahçelerin yanı sıra şehir merkezlerine yakın bölgelerdeki bağ ve bahçe yolları piknikçilerle doldu taştı.

Güneşi gören kendisini dışarı attı
aydın,,koronaivrüs,,kovid 19,

Sabah güneşli bir havaya uyanan Aydınlılar, aylar sonra gün boyu tarla ve bahçelerde vakit geçirdi. Mangalını ve semaverini alan herkes bağ ve bahçelerdeki yeşilliklere çıkmak isteyince bazı bölgelerde aşırı trafik yoğunluğu nedeniyle tıkanmalar oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren Aydın Efeler İlçe Merkezi ile Tralles, Göpıbarı yolu’nda piknikçiler nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşandı. Trallesin üst kısmından itibaren yol kenarlarına konuşlanan piknikçiler Aydın merkez ile Balıkköy’e kadar yol yaklaşık 10 kilometrelik mesafe boyunca konuşlanıp güneşli havanın bahara uyanan tabiatın güzelliğini yaşadı.
Güneşi gören herkesin dışarı çıkması ile köy yollarında tarihi bir yoğunluk yaşandı.

Güneşi gören kendisini dışarı attı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...