Tgrt Haber
29 Eylül 2014 09:51

Güven timleri sahte doktoru suçüstü yakaladı

İstanbul'da özel ambulanslarda sahte belgeyle çalışan 'Morfinci Şadiye' lakaplı sahte doktor Radife D., güven timleri tarafından suçüstü yakalandı.

Güven timleri sahte doktoru suçüstü yakaladı
Bakırköy, Eskişehir, Süper Lig, Eskişehirspor, Yıldırım Mayruk, sağlık, İstanbul, Galatasaray, İstanbul Haberleri

İlginç olay Ş.E.K. isimli doktorun savcılığa başvurmasıyla ortaya çıktı. Savcılığa başvuran Ş.E.K., kendi ismini kullanarak          ambulanslarda görev yapan bir sahte doktor olduğu ihbarında bulundu. Bunun üzerine harekete geçen C Bölgesi Güven Timleri Büro Amirliği Ekipleri, bahsi geçen sahte doktoru araştırmaya başladı. Ekipler ihbara konu olan kişinin daha önce de benzer olaylardan sabıkası bulunan, Tıp Fakültesini 3. sınıfta terk eden “Morfinci Şadiye” lakaplı Radife D. olduğunu belirledi.  Radife D.'nin Ş.E.K. ismi ile çeşitli özel sağlık kuruluşlarının ambulanslarında görev yaptığı öğrenildi. Radife D.'nin Yıldırım Mayruk'un defilesinde, Galatasaray-Eskişehirspor karşılaşmasında ve çeşitli otellerde düzenlenen etkinliklerdeki sağlık ekiplerinde yer aldığı da kayıt altına alındı. Harekete geçen güven timleri Bakırköy'de bir özel hastaneye iş görüşmesi için gelen sahte doktoru kıskıvrak yakaladı. Radife D. adliyeye sevk edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...