Tgrt Haber
09 Şubat 2015 10:53

'Haber alamıyorum' dediği annesi evin tuvaletinde ölü bulundu

Konya’da kendisinden üç gündür haber alınamadığı iddia edilen 53 yaşındaki kadın evinin tuvaletinde ölü olarak bulundu.

'Haber alamıyorum' dediği annesi evin tuvaletinde ölü bulundu
haber,Konya,Kerkük,sağlık,Selçuklu

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Kerkük Caddesi üzerindeki Okyanus Sitesi’nin 7. katında meydana geldi. İddiaya göre, ailesinin tek çocuğu olan şizofreni hastası 19 yaşındaki O.İ.B., polis merkezine giderek annesi Asuman Başoda’nın (53) üç gündür eve gelmediğini ve hayatından endişe duyduğunu söyledi.
Buradaki kayıp başvurusunun sona ermesinin ardından O.İ.B. bir süre sonra tekrar evine döndü. Su içmek için odasından mutfağa gittiği sırada annesini tuvalette baygın vaziyette bulan O.İ.B, sağlık ekiplerine haber verdi. Asuman Başoda’nın hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık görevlileri, ölümün şüpheli olması sebebiyle polise haber verdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri hayatını kaybeden kadının yarı çıplak halde boyun ve çene ile el parmaklarında morluklar tespit etti. Tanık olması ve çelişkili ifadeler vermesi sebebiyle cinayet ekipleri, O.İ.B’yi Asayiş Ekipler Amirliği Cinayet Büro Amirliği'ne götürerek ifadesine başvurdu.
Şizofreni hastası O.İ.B., polise verdiği ifadesinde, “Cuma gününden beri evde yoktu. Odasına, her yere baktım, yoktu. Akşam polis merkezine gidip annemden haber alamadığımı söyledim. Evrak işleri bittiğinde geri döndüm. Su içmek için odamdan mutfağa gittiğimde yerde yattığını gördüm. Koridora çıkartıp ambulans çağırdım. Ben öldürmedim” şeklinde konuştu.
İfadesinin ardından O.İ.B. serbest bırakılırken, hayatını kaybeden kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...