Tgrt Haber
23 Ağustos 2016 13:16

Hain saldırının izleri temizleniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kına gecesinde meydana gelen ve 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının gerçekleştiği sokağın onarım çalışmalarına başladı.

Hain saldırının izleri temizleniyor
gaziantep, hain saldırı,

Gaziantep'te kına gecesinde meydana gelen ve 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının gerçekleştiği sokak Büyükşehir Belediyesi ekiplerince onarılıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatıyla saldırının gerçekleştiği Akdere Mahallesi'ne gelen ekipler, gerekli notları aldıktan sonra çalışmalara başladı.

Sokakta camları kırılan evleri yenileyen ekipler, bazı binaları da yeniden boyadı. Belediye ekipleri önceden sıvası yapılmayan evlerin de sıvasını gerçekleştiriyor.

Evlerin içinde de temizlik çalışmaları yürüten işçiler, bir yandan da hasarı tespit etmeye çalışıyor. Ekipler, sokağı ve binaların duvarlarını temizlemek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Hayatını kaybedenlerin yakınları da taziyeleri bazı tesislerde ve çadırlarda kabul ediyor.

Sokakta evi hasar gören vatandaşlardan Şemsettin Yoğun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamada binanın büyük ölçüde hasar gördüğünü belirterek, "Sağ olsun belediyemiz çalışmalara başladı, şuanda evimizin boyasını yapıyorlar, ayrıca kırılan camları da değiştiriyorlar." dedi.

Merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki 91007 numaralı sokakta organize edilen kına gecesine kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce bombalı terör saldırısı düzenlenmiş, saldırıda 54 kişinin yaşamını yitirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...