Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2015 14:57

Hakkari'de keskin nişancı bir PKK’lı yakalandı

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Yüksekova ilçesinde bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi ve terör örgütü mensuplarınca kurulan barikatların kaldırılması amacıyla güvenlik görevlileri tarafından 23 Kasım 2015 günü saat 20.00 sıralarında operasyon yapıldığı belirtildi.

Hakkari'de keskin nişancı bir PKK’lı yakalandı
hakkari,pkk,keskin nişancı,

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Yüksekova ilçesinde bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi ve terör örgütü mensuplarınca kurulan barikatların kaldırılması amacıyla güvenlik görevlileri tarafından 23 Kasım 2015 günü saat 20.00 sıralarında operasyon yapıldığı belirtilerek "Operasyonlarda; bölücü terör örgütü mensupları tarafından ekiplerimize yönelik yoğun şekilde uzun namlulu silah ve roketatarlı saldırılarda bulunulması üzerine çıkan çatışmada 2 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, 1 terör örgütü mensubu ağır yaralı yakalanıp hastaneye kaldırılmıştır" denildi. 
Valilik açıklamasında ayrıca, çatışmaların yoğun olarak yaşandığı bölgede yeri tespit edilen keskin nişancı bir teröristin silahı ile birlikte yakalandığı belirtilerek "Yapılan operasyonlar neticesinde 10 hendek kapatılırken, bombalı tuzaklı 50 barikat güvenli bir şekilde kaldırılmıştır” ifadesi kullanıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...