Tgrt Haber
24 Aralık 2016 11:32

Halk otobüsünden akaryakıt hırsızlığı kamerada

İstanbul Çekmeköy’de lüks bir araçla özel halk otobüsünün yanına yanaşan hırsızlar, araçlarından inmeden otobüsün yakıt deposundan yaklaşık 500 litre mazot çaldı. İki dakika içerisinde gerçekleşen hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Halk otobüsünden akaryakıt hırsızlığı kamerada
mazot, hırsız, benzin

Taşdelen Mahallesi’nde özel halk otobüsünün yakıt deposundan yaklaşık 500 litre mazot 2 dakika içerisinde çalındı. Şile otobanı yakınlarında bir benzinlikte gece saatlerinde yaşanan olayda mazotun depodan çalınma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kameralara yansıyan görüntülerde hırsızların lüks bir araçla özel halk otobüsünün yanına geldiği görülüyor. Bu sırada araç içerisinde bulunan hırsızlardan biri arabanın camından eğilerek otobüsün yakıt deposunun kapağını açıyor. Arabadan uzattığı hortumla deponun içindeki mazotu kendi arabasına aktaran hırsız önce deponun kapağını kapatıyor ardından ise parmak izi bırakmamak için elindeki bezle deponun kapağını siliyor. İki dakika içerisinde gerçekleşen hırsızlığın ardından şahıslar hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

Otobüsünde daha önce 3 kez hırsızlık olayı yaşandığını belirten özel halk otobüsü şoförü, ilçedeki 7 farklı otobüste de benzer şekilde mazotlarının çalındığını aktardı.

Otobüs şoförünün şikayeti üzerine polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...