Tgrt Haber
23 May 2022 06:30 - Güncelleme : 23 May 2022 06:40

Mesafe 22 dakikaya düşecek! Halkalı-Bahçeşehir banliyö hattı açılıyor

İstanbul'da Halkalı-Bahçeşehir banliyö hattı bugün açılıyor. İlk etapta sabah ve akşam olmak üzere karşılıklı birer sefer gerçekleşecek olan hat ile Halkalı-Bahçeşehir arası 22 dakikaya düşecek.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Mesafe 22 dakikaya düşecek! Halkalı-Bahçeşehir banliyö hattı açılıyor
bahçeşehir,halkalı,banliyö

İstanbul’da raylı sistem ağı genişliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 2 yıldır devam eden çalışmalar tamamlandı. Yeni tren hattıyla birlikte Halkalı-Bahçeşehir arasındaki mesafe 22 dakikaya inecek.13 buçuk kilometre uzunluğundaki hatta İstanbul Kart ile seyahat edilebilecek. Konutbirlik, Altınşehir ve Ispartakule ara duraklarının inşası halen devam ediyor.

İSTANBULKART İLE SEYAHET EDİLEBİLECEK

TCDD'den yapılan açıklamada, "Bahçeşehirli vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımını kolaylaştıracak olan Halkalı-Bahçeşehir-Halkalı Banliyö Seferleri 23 Mayıs 2022'de başlıyor! Yolcularımız seyahatlerinde İstanbulkart'ı kullanabilecek." denildi.

https://twitter.com/TCDDTasimacilik/status/1527667572677787649

7 METRODA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul'daki 7 ayrı metro hattında çalışmaları da sürüyor. 2023 yılında tamamlanacak bu hatlarla şehir içi toplu ulaşımın yükü de azalacak.

Mesafe 22 dakikaya düşecek! Halkalı-Bahçeşehir banliyö hattı açılıyor

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...