Tgrt Haber
26 Ekim 2021 13:52

Hamile eşini ve iki çocuğunu tüfekle rehin aldı

​Denizli’de hamile eşi ve iki çocuğunu tüfekle rehin alan şahıs, korku dolu anlar yaşattı. Hamile eşi ve bir çocuğunu serbest bırakan şahıs, diğer çocuğuyla polislere direndi.

Hamile eşini ve iki çocuğunu tüfekle rehin aldı
​Denizli,,rehin

​Denizli’de meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Metin B., hamile eşi O.B, ile 9 ve 12 yaşlarındaki iki çocuğunu tüfekle rehin aldı.

Metin B.’nin annesinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri güçlükle Metin B’yi ikna ederek O.B. ve çocuklardan birini kurtardı.

Hamile eşini ve iki çocuğunu tüfekle rehin aldı

Diğer çocuğunu bırakmamakta ısrarcı olan Metin B, kendisini etkisiz hale getirmek için evin arkasından girmek isteyen polis ekiplerine silah çekerek korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

TANIDIK POLİS İKNA ETTİ

Daha önceden kendisini tanıyan polis ekiplerinin Metin B. ile iletişime geçmesiyle ikna olarak diğer çocuğunu da bıraktı.

Hamile eşini ve iki çocuğunu tüfekle rehin aldı

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülmek istenince öfkelenerek zorluk çıkardı. Burada polis ekipleri kelepçe takarak, zorlukla şahsı araca bindirdi.

Hamile kadın ve iki çocuğu Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken psikolojik sorunları olan Metin B. ise polis merkezine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...