Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Aralık 2014 17:33

Hanefi Avcı, '2 isme daha kumpas kuruldu'

Hanefi Avcı, cemaat tarafından Cübbeli Ahmet ve Aziz Yıldırım'a susturulmak için kumpas kurulduğunu söyledi.

Hanefi Avcı, '2 isme daha kumpas kuruldu'
Hanefi Avcı, Cübbeli Ahmet Hoca, cemaat, Aziz yıldızım, GÜNCEL Haberleri,

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, "Devrimci Karargah Örgütü" davasında yargılanan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya "örgüt üyelerine yardım" suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasını onadı. Karar üzerine konuşan Hanefi Avcı, bunun beklediği bir karar olduğunu susturulmak için hapsedilmek istediğini söyledi.  "Haliç'te Yaşayan Simonlar Dün Devlet Bugün Cemaat" kitabının yazarı Hanefi Avcı, bu kitabın ikincisini yazacağını duyurmuştu. Cemaat'in kendine göre suçlu ilan ettiğini anlatan Avcı, "bunu hayata geçirmek için yukarıdan talimat veriliyor. Yargıya hükümetin müdahalesi çok kolay değil. İktidarın müdahelesi suni olur, yargının kendisinin müdahale etmesi lazım. Kitabım sadece cemaati değil, onla birlike cemaate imkan veren hükümeti de eleştiriyordu. Kitabımda anlattığım olayların bir kısmını müfettişler tahkik etmeye kalktılar, hiçbiri görevini yapmadı. Türkiye'de devletin kendi içinde enformasyonu yoktur" diye konuştu.

Hanefi Avcı, kendisi gibi Cübbeli Ahmet Hoca ve Aziz Yıldırım'ın da susturulmak istendiğini ifade ederek şunları söyledi:

CÜBBELİ VE AZİZ YILDIRIM'A DA KUMPAS KURULDU

"Cübbeli Hoca'ya da Aziz Yıldırım'a da kumpas kuruldu. Bir bardakla isterlerse sizi terör üyesi yapabilirler. Cemaat insanları iftira atmak için dinliyor. Cemaat hala iktidara karşı alternatiftir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...