Tgrt Haber
03 May 2014 15:01

Hangi ilçede belediye otobüsleri yaşlılara ücretsiz

Simav'da 65 yaş ve üstü vatandaşlar, şehir içi ulaşımda belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacak.

Hangi ilçede belediye otobüsleri yaşlılara ücretsiz
simav, belediye otobüsleri, yaşlılar, ücretsiz seyahat, yaşlılara ücretsiz, şehir içi ulaşım

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda belediye olarak belediye otobüslerinde 65 yaş ve üstündeki vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı tanıdıklarını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile ülke genelinde 65 yaş üstü vatandaşlara toplu taşıma araçlarının ücretsiz hale getirildiğini hatırlatan Özkan, "Başbakanımız Sayın Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Simav Belediyesi olarak bizlerde şehrimizde belediye otobüslerinde 65 yaş ve üstündeki vatandaşlarımızı ücretsiz taşımaya başladık" dedi.
Belediye otobüslerinden yararlanarak şehir içi ve Eynal güzergahlarına gidecek 65 yaş ve üstü vatandaşların belediye otobüs şoförüne sadece yaşını belirlemek için nüfus kimliğini göstermesinin yeterli olacağını anlatan Başkan Özkan, şöyle konuştu: "Yaşlılarımız bizlerin olmazsa olmazıdır. Yaşlısına sahip çıkmayan toplumların geleceği olmaz. Yaşlılarımızı otobüslerimizden ücretsiz yararlandırmaktan onur duyuyoruz. Otobüslerimizdeki sürücülerimizin de yaşlı insanlarımıza bu konuda yardımcı ve hoşgörülü olacağından kuşkum yok." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...