Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2014 09:45

Hangi ünlü işadamı canına kıymak istedi

Beşiktaş Balmumcu'da Sevenhill'in 67 yaşındaki patronu Bektaş Özbek elinde silahı ile canına kıymak istedi.

Hangi ünlü işadamı canına kıymak istedi
işadamı, ünlü işadamı, beşiktaş, balmumcu sevenhill, bektaş özbek, silah, canına kıymak istedi

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda Balmumcu mevkinde bulunan bir benzin istasyonunda canına kıymak isteyen şahsın, tekstil markası Sevenhill'in 67 yaşındaki patronu Bektaş Özbek olduğu iddia edildi. Şahıs saat 16.30 sularında benzin istasyonunun içindeki kafede otururken birden ayağa kalktı ve elindeki silahı alnına dayayarak "canıma kıyacağım" diyerek bağırdı.. binada da keskin nişancılar konuşlandı. Benzin istasyonunda yaşanan bu durum nedeniyle her ihtimale karşı olay yerine itfaiye ve ambulans geldi. Olaydan dolayı Zincirlikuyu'dan Beşiktaş'a inen cadde üzerinde yoğun bir trafik oluştu.
"DOLANDIRILDIM"
Olay sırasında benzin istasyonundaki kafede oturan Sabah Gazetesi Editörü Volkan Üstünyıldız yaşananları şöyle anlattı: "Ben kafeye gittiğimde bu adam da içeride oturuyordu. Bir süre sonra ayağa kalkıp kapının önüne çıktı ve silahını çıkardı. Kurşunu namluya veren adam, bir işadamı olduğunu ve buradaki otomotiv firmasının sahibi tarafından dolandırıldığını iddia etti. 23 gündür onunla görüşmek istiyorum. Ama benimle görüşmüyor. Buraya gelmezse canıma kıyarım' dedi"
OĞLU GELDİ
canına kıyma girişiminde bulunan şahsın kimliğinin tespit edilmesinin ardından yakınlarına ulaşılarak haber verildi. Bektaş Özbek'in oğlu Barış Özbek olay yerine gelerek babasını sakinleştirdi. Bektaş Özbek oğlunun gelmesinin ardından eylemine son verdi.
BEKTAŞ ÖZBEK KİMDİR?
Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Sevenhill, 1998 yılında İstanbul'da tekstilci Bektaş Özbek liderliğinde kuruldu. Sevenhill, yaklaşık 1400'den fazla çalışanı ve 70'den fazla mağazası bulunan İstanbul merkezli hazır giyim markası.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...