Tgrt Haber
01 Eylül 2021 13:00

Hastane bahçesinde ölüme soruşturma başlatıldı

Bursa Şehir Hastanesinin bahçesinde bankta otururken fenalaşıp yere yığılan kalp hastası Güllü Gülfidan hayatını kaybetti. İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hastane bahçesinde ölüme soruşturma başlatıldı
bursa,,hastane,,kalp hastası,,kalp masajı,,acil,

Kalp hastası Güllü Gülfidan Bursa Şehir Hastanesi'nin bahçesinde fenalaştıktan sonra hayatını kaybetti. İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

HASTANE BAHÇESİNDE FENALAŞTI

Olay, geçtiğimiz gün Bursa Şehir Hastanesi’nde yaşandı. Kalp hastası Güllü Gülfidan muayeneye geldiği hastanenin bahçesinde bankta otururken fenalaşarak yere düştü. Fenalaşan kadının yakınları ve vatandaşlar doktorlardan yardım istedi. 112 Acil’e gelen ihbarla sağlık ekibi hasta kadına olay yerinde kalp masajı yaptı. Gülfidan, daha sonra ambulansa hastanenin acil servisine alındı. Ancak fenalaşan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastane bahçesinde toplanan kalabalığın tepkisi ve sağlık ekibinin Gülfidan'a müdahalesi cep telefonu kameralarına yansıdı.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SORUŞTURMA

İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili idari soruşturma başlattı. Hasta yakınlarının başvurusu üzerine acil servis personelinin ve ambulansın olay yerine yönlendirildiğini belirten İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ihbardan 11 dakika sonra da ambulansın hastaya ulaştığını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...