Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2016 12:09

Hastane dönüşü trenle çarpıştılar! 2 ölü, 2 yaralı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, biri bebek 2 kişi ise ağır yaralandı.

Hastane dönüşü trenle çarpıştılar! 2 ölü, 2 yaralı
zonguldak,kaza,tren,

Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Ahatlar köyü mevkisindeki hemzemin geçitte meydana geldi. 45 günlük bebeğini hastaneye götüren Sefai Akkaş (29) hastane dönüşü 78 SH 179 plakalı otomobili ile kapalı olan bariyerden geçmeye çalışırken Karabük’ten Çatalağzı istikametine seyir halinde olan 24236 sefer sayılı yük treninin altında kaldı. Trenin çarpmasıyla sürücü Sefai Akkaş (29) yanında bulunan Aydın Akman (50), Eda Akkaş (24) ve 45 günlük bebek Oğuzhan Akkaş yoğun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Aydın Akman'ın olay yerinde sürücü Sefai Akkaş'ın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Araçtan yaralı olarak çıkartılan Eda Akkaş ve bebeği Oğuzhan Akkaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, trenin makinisti S.K. (53) gözaltına alındı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...