Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2017 15:40

Hastaneye sıçrama tehlikesi olan anız yangınına yangın tüpleriyle müdahale edildi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan buğday tarlasındaki anızın yakılması neticesinde büyüyen yangın büyük bir tehlikeye neden oldu.

Hastaneye sıçrama tehlikesi olan anız yangınına yangın tüpleriyle müdahale edildi
anız yangını,,yangın tüpleriyle müdahale

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan buğday tarlasındaki anız kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yakıldı. Rüzgarında etkisiyle biranda geniş bir alana yayılan yangın büyük bir tehlikeye neden oldu. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında ki tarlada çıkan yangının hastaneye sıçrama ihtimali üzerine hastane çalışanları yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerine bilgi veren hastane çalışanları diğer taraftan yangın tüpleriyle alevlerin yayılmasını önledi. Yangın çıkan tarla içerisinde geçen hastanenin doğal gaz hattının bulunduğu bölgeye alevler ulaşmasın diye hastane çalışanları yangınla mücadele etti. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Fatih Doğan ve diğer hastane yöneticileri de yangın bölgesine gelerek yangın ile ilgili gelişmeleri yakından takip etti.
Olay yerine gelen Adıyaman Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangın Beşpınar bölgesindeki ağaçlara sıçradı. Onlarca ağacın zarar gördüğü yangını söndürmek için Orman İşletmeye ait ekiplerde takviye olarak geldi.
Yangın hastane, hastanenin bulunduğu fabrika ve evlere ulaşmadan söndürüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...