Tgrt Haber
25 Temmuz 2015 10:47

Hastayı indirip sağlık personelini kaçırdılar

Erzurum Tekman'da GPS bağlantısının kesildiği ambulanstaki 3 sağlık personelinin kaçırıldığı bildirildi.

Hastayı indirip sağlık personelini kaçırdılar
erzurum, sağlık personeli, kaçırma,

Erzurum'un Tekman ilçesinde silahlı 4 kişi tarafından durdurulan ambulansın, içerisindeki 3 sağlık personeli ile Bingöl istikametine kaçırıldığı bildirildi. Dün Tekman İlçesi Çukuryayla Mahallesi Şekerli Mezrasından alınan bir hamile hasta ihbarı üzerine, ilçeden 25 SE 735 plakalı ambulans, 1 şoför, 1 ebe ve 1 acil tıp teknisyen personeli ile yola çıktı.
Ambulans ile hasta alındıktan sonra Şekerli mezrası çıkışında ambulansın önü silahlı 4 kişi tarafından kesildi. Bölücü örgüt mensupları kimlik kontrolü yaptıktan sonra hasta ve yakınını ambulanstan indirdi ve aracı 3 sağlık personeliyle Bingöl istikametine kaçırdı. 
Olayın ihbarı alındığı andan itibaren bölgede güvenlik güçleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Ambulansın GPS sinyalinin en son Çukur Yayla köyü Beşdere Mahallesinde alındığı ve bölgeye ekip sevk edildiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...