Tgrt Haber
22 Ocak 2019 22:29

Hatay’da Cumhur İttifakı adayları açıklandı

Hatay’da Cumhur İttifakı aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 15 ilçe ve büyükşehrin adaylarını AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı açıkladı.

Hatay’da Cumhur İttifakı adayları açıklandı
hatay,,ak parti,,mhp,,cumhur ittifakı,,ak parti hatay belediye başkan adayları,

Aday tanıtım toplantısında konuşan Naci Bostancı, Hatay’ın seçim heyecanı içinde olduğunu ve Hataylıların seçim sonunda hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Bostancı, “Salona girdiğimizde Hatay’ın heyecanını gördüm. Hatay, gerilmiş bir yay gibi bu yaydan çıkan bir ok gibi Allah’ın izniyle hedefine ulaşacak” dedi. 

İlçelerde AK Parti’den 12, MHP’den 3 aday 
Cumhur İttifakı kapsamında adaylar açıklanırken 3 ilçeye MHP’den, 12 ilçeye de AK Parti’den aday gösterildi.

MHP’de Belen’e İbrahim Gül, Dörtyol’a Fadıl Keskin, Kumlu’ya da Mehmet Deli aday gösterildi.

AK Parti’de de Antakya’ya İzzettin Yılmaz, İskenderun’a Mehmet Fatih Tosyalı, Defne’ye Ferit Oflazoğlu, Altınözü’ne Rıfat Sarı, Kırıkhan’a Ayhan Yavuz, Arsuz’a Necmi Bozkurt, Erzin’e Hüseyin Gökçe, Hassa’ya Mehmet Karataş, Reyhanlı’ya Mehmet Hacıoğlu, Samandağ’a Mehmet Süt, Yayladağı’na Mustafa Sayın ve Payas’a da Bekir Altan aday gösterildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...