Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2022 22:54 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 00:11

Hatay'da otomobile silahlı saldırı: 1 ölü, 8 yaralı

Hatay'da kimliği belirsiz kişiler, bir otomobile tüfek ve tabanca ile saldırı düzenledi. Saldırı sonucu araçtakilerden biri hayatını kaybederken, 4'ü çocuk olmak üzere 8 kişi ise yaralandı.

Hatay'da otomobile silahlı saldırı: 1 ölü, 8 yaralı
hatay,saldırı

Hatay'da akşam saatlerinde korkunç bir saldırı gerçekleşti. İskenderun ilçesinde bir otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir kişi can verirken, çok sayıda kişi yaralandı.

Çankaya Mahallesi'nde Selçuk E'nin kullandığı 31 TZ 544 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Saldırıda, otomobil sürücüsü Selçuk E. ve araçtaki Ebru O, Özcan E, Erdal E, Muzaffer E. ile çocuklar Bade O, Aras O. Araz O. ile Yeşim O. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Aynı otomobille İskenderun Devlet Hastanesi Acil Servisine gelen yaralılar, tedaviye alındı. Yaralılardan Ebru O, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili şüphelilerden Koray K. gözaltına alınırken, saldırıya uğrayan otomobil, hastane önündeki incelemenin ardından çekiciyle kaldırıldı.

Özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin hastane önünde tedbir amaçlı bekleyişi sürüyor.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...