Tgrt Haber
02 Temmuz 2018 17:10

Hatay'daki kayıp çocuğu arama çalışmasına "ikiz" desteği

Hatay'ın Hassa ilçesi Amanos Dağı eteklerinde dün kaybolan Ufuk Tatar'ı arama faaliyetleri sürerken, çalışmalara çocuğun ikizi Uğur da katıldı.

Hatay'daki kayıp çocuğu arama çalışmasına "ikiz" desteği
hatay,,ikiz destek

Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Hatay Hassa ilçesine bağlı Arpalıuşağı  Mahallesi'nde dün kaybolan 6 yaşındaki çocuğun bulunması için yürütülen  çalışmalar devam ediyor.

Ufuk'un son görüldüğü yer ve çevresinde komando, jandarma özel harekat  ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları sürerken, Ufuk'un ikizi Uğur da bölgeye  getirildi.

Jandarma ekipleri, arama faaliyetlerinde yer alan iz takip köpeğinin  hassasiyetinin artması amacıyla Ufuk'a benzerliği nedeniyle Uğur'dan  yararlanıyor.

Uğur Tatar'ın iz takip köpeği "Eyvah" ile vakit geçirmesine imkan  sağlayan ekipler, bu sayede aranan çocuğun davranış ve yürüyüş şekilleri hakkında  da bilgi ediniyor.

Ekiplerin bölgedeki arama çalışmaları devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...